ASFALTERINGSWERKEN STEENSTRAAT / VIER KONINGENSTRAAT MESEN


gepubliceerd op 23/06/20

Persmededeling
van het Agentschap Wegen en Verkeer

23 juni 2020

ASFALTERINGSWERKEN OP N314 IN CENTRUM MESEN

Vanaf maandag 29 juni starten asfalteringswerken op de N314 Steenstraat/Komenstraat in het centrum van Mesen. De voorziene einddatum is vrijdag 10 juli maar die datum kan nog opschuiven omwille van ongunstige weersomstandigheden.
Wat?
De bestaande asfaltlaag zal worden afgefreesd, lokaal wordt de fundering hersteld waarna een nieuwe toplaag wordt aangebracht. De werken worden uitgevoerd in de N314 Steenstraat/Vier Koningenstraat / Komenstraat/  vanaf het kruispunt met de Ieperstraat tot aan Covameat/ de brandweer Mesen.
Hinder?
De werkzone Steenstraat/Komenstraat wordt voor de duur van de werken volledig afgesloten voor verkeer en er wordt een omleiding in beide richtingen voorzien via de N365 Ieperstraat naar de rotonde Sint-Elooi en de Rijselseweg voor wie ten noorden van de werfzone rijdt en via de N336 Iepersteenweg, de N515 Rijselstraat/Ploegsteertbaan in Waasten naar Ploegsteert en via de rotonde naar de Mesenstraat richting Mesen, voor wie ten zuiden van de werfzone rijdt. Fietsers moeten een plaatselijke omleiding volgen. Timing? De werken starten op 29 juni en zullen 14 dagen duren. Afhankelijk van de weersomstandigheden, kan deze inplanning mogelijk wat verschuiven.

Contact:
Veva Daniels Woordvoerder Agentschap Wegen en Verkeer
T 0499 55 67 33
veva.daniels@mow.vlaanderen.be

OVER AW: Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) staat in voor het beheer en onderhoud van 7.000 km gewest- en autosnelwegen en 7.700 km fietspaden. AWV wil een veilige, vlotte en duurzame mobiliteit voor alle weggebruikers in Vlaanderen realiseren. Naar onze website

terug naar alle nieuws