Zalen

VOORLOPIG NIET BESCHIKBAAR WEGENS VOLLEDIGE RENOVATIE!

Stad Mesen heeft 1 zaal die ter beschikking wordt gesteld aan verenigingen en particulieren. Verenigingen en inwoners van Mesen krijgen voorrang bij reservaties. De huurprijs van het Ontmoetingscentrum is exclusief de opkuis van de zaal na gebruik. Ook als u de zaal gratis ter beschikking krijgt (zie voorwaarden), bent u zelf verantwoordelijk voor de opkuis van de zaal.  Roken in de zaal is ten strengste verboden.

De zaal wordt tijdig (minimum 1 maand vooraf) schriftelijk aangevraagd en dit op het adres: College van Burgemeester en Schepen, Markt 22, 8957 Mesen of via e-mail info@mesen.be.

U vermeldt duidelijk de datum, de reden van het gebruik en uw adres in de brief/e-mail.  Na goedkeuring door het College, krijgt u een schriftelijke bevestiging. De reservatie is echter pas definitief als de huurprijs minimum 2 weken vooraf is betaald en dit bij voorkeur via overschrijving.

Hieronder vindt u beknopt de tarieven voor het courante gebruik. Meer info over bijhorende voorwaarden vindt u in het reglement van het gebruik van de culturele infrastructuur (131.0 kB) . Zeker lezen als u de zaal wenst te huren!

Ontmoetingcentrum

Korte Mooiestraat 7, 8957 Mesen

114 m2

Aanwezig: toog, koelkasten, tafels, stoelen

Voorwaarden:

  • inwoners en verenigingen van Mesen: 125 euro huur + 50 euro waarborg
  • particulieren en verenigingen buiten Mesen: 400 euro + 50 euro waarborg
  • Mesense verenigingen die lid zijn van de cultuurraad: gratis (als het een activiteit betreft enkel voor eigen leden)
LET OP:

Indien de aanvraag voor het gebruik van het ontmoetingscentrum gebeurde door een inwoner van Mesen of van de Ieperhoek en er wordt vastgesteld dat de gebruiker geen inwoner is van Mesen of van de Ieperhoek, wordt de volgende sanctie toegepast :

  • a) de borgsom wordt niet terugbetaald;
  • b) de aangerekende gebruiksvergoeding wordt verhoogd van 125 euro tot 400 euro.

Meer informatie: Dienst Cultuur, Markt 22, 8957 Mesen, 057 22 17 14, info@mesen.be

Cultuur

Markt 22
8957 Mesen
T 057 22 17 14
F 057 48 65 63
cultuur.mesen@stad-mesen.be