Aankomst Sint

28
nov
2023

Op vrijdag 1 december ontvangen wij Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten onder begeleiding van de Koninklijke Fanfare van Mesen.

We verzamelen aan de kiosk op de Markt om 18u. Samen trekken we in stoet door de straten van Mesen. De wijkagent en de brandweer zorgen voor onze veiligheid onderweg. Vermits het donker zal zijn, worden jullie uitgenodigd jullie fantasie te laten werken en een lantaarn te ontwerpen.

We eindigen in ontmoetingscentrum ’t Oud Schooltje waar een drankje kan genuttigd worden en waar je kunt deelnemen aan onze tombola.

De Sint deelt zijn lekkernijen uit aan alle kinderen van Mesen en de Ieperhoek die geboren zijn tussen 1 januari 2013 en 6 december 2023. Ook kinderen van buiten Mesen en Ieperhoek kunnen van deze lekkernijen genieten, mits een kleine bijdrage van € 6. De inschrijvingen, met of zonder eventuele bijdrage, moeten worden ingediend bij Carine  Delporte, Markt 11 Mesen, uiterlijk op 27 november.

 

Kinderen kunnen hun brief of tekening ook sturen naar de Sint. Breng die binnen bij De Post
(Markt 25) op het adres: Spanjestraat 1, Hemel 0612. Elk kind ontvangt een kleine attentie.

Wij wensen u eveneens in te lichten dat naar jaarlijkse gewoonte u kunt intekenen op de steunlijst die ter uwer beschikking ligt bij elk van de bestuursleden. Wij danken alvast iedereen voor de milde steun en medewerking.

Het CONEM-Comité,    

Carine Delporte, Wendy Derycke, Maïté Hellem, Melanie Verdru, Alien Lippinois, Chantal Ghesquiere, Patricia Colson, Evelyne Jengember, Viviane Decroix, Déborah Giampietro, Sophie Pyck, Michaël Wyllemet